Saudi-Arabia haluaa korjata vaurioita « /mejores

Saudi-Arabia voi liittyä luettelo maista hakevat rahoitustukea mukaan uusia suuntaviivoja Yhdistyneiden Kansakuntien ilmaston.

EräänForbes.com artikkeli, aikana YK kokouksessa kasvihuonekaasujen Bangkokissa, Saudi-Arabia hiljaa kampanjoi korvausta jos ilmastosopimus merkittävästi vähentää maailman fossiilisten polttoaineiden.

Maa näyttää sitten vahingonkorvausta, jos öljyn voitot pienenee.

Kampanja näkyy saudit vaikka tuoreen tutkimuksen Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) osoittavat, että öljy-rikkaat maat todennäköisesti edelleen hyötyisi päästömääräyksiä.(Mukaan raportin, OPEC tulot kasvaisivat 23 biljoonaa dollaria välillä 2008 e 2030. Tämä olisi nelinkertainen määrä lisääntyy nopeasti tulojen kasvu vuosina OPEC 1985 e 200ja.)

Vaikka talous Saudi-Arabian kärsivät maailmanlaajuisen taantuman, Jotkut analyytikot uskovat, että se on paremmin valmistautunut kuin useimmat kansakunnat käsittelemään kriisiä ja vaatimuksiin ilmastosopimukseen. , useat ympäristöjärjestöt ovat arvostelleet priorisointi voiton öljyä tarvitaan ilmastonmuutoksen. , rikkaiden ja köyhien, Sovittiin, että uusi ilmastosopimus olisi toteutettava vähentämään lämpötiloja ja kasvihuonekaasujen päästöt turvallisella tasolla.

Arábia quer que países assegurem que perdas vão ser indenizadas caso haja diminuição no consumo do petróleo

Sisään:http://www.triplepundit.com/2009/10/saudi-arabia-to-seek-financial-aid-if-world-reduces-oil-dependence/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>